search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:10
MENU CLOSE

Νέα στοιχεία για τη Λάνα Τάρνερ: Δολοφόνησε τον εραστή της και κατηγόρησε την 14χρονη κόρη της

25.03.2017 13:20
Νέα στοιχεία για τη Λάνα Τάρνερ: Δολοφόνησε τον εραστή της και κατηγόρησε την 14χρονη κόρη της - Media

 

Στην κλασική ταινία «Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δύο φορές», η Λάνα Τάρνερ υποδυόταν μία γυναίκα που συνωμοτούσε να δολοφονήσει τον άνδρα της. Όπως αποδεικνύεται τώρα, στην πραγματική της ζωή η πλατινέ ντίβα της μεγάλης οθόνης ήταν εξίσου… δολοφονική.

Ταλαντούχα ηθοποιός που είχε προταθεί και για Όσκαρ, η Τάρνερ ήταν περισσότερο γνωστή για τους θυελλώδεις έρωτές της, καθώς είχε 8 γάμους στο ενεργητικό της και μία πλειάδα διάσημων εραστών, όπως ο Φρανκ Σινάτρα, ο Σον Κόνερι, ο Κλάρκ Γκέιμπλ και ο Σον Κόνερι.

Ωστόσο, αυτό που σημάδεψε για πάντα τη ζωή της και τη φήμη της, ήταν η δολοφονία του εραστή της, Τζόνι Στομπανάτο, ενός επικίνδυνου αρχιμαφιόζου.

Ο ιστορικός κινηματογράφου, Ντάρβιν Πόρτερ, με νέα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα, αποκαλύπτει ότι τελικά δεν ήταν η 14χρονη κόρη της σταρ που δολοφόνησε τον μαφιόζο, αλλά η ίδια η Λάνα Τάρνερ.

Σύμφωνα με όσα ήταν γνωστά ως τώρα, η 14χρονη Τσέριλ, όρμηξε στην κουζίνα του σπιτιού τους στο Μπέβερλι Χιλς και μαχαίρωσε θανάσιμα τον Στομπανάτο, στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τη μητέρα της από ένα ακόμα βίαιο ξέσπασμα του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει όμως ο Πόρτερ στο νέο του βιβλίο «Lana Turner: Hearts and Diamonds Take All», η ηθοποιός δολοφόνησε τον εραστή της όταν τον βρήκε στο κρεβάτι με την ανήλικη κόρη της. Έπειτα, συμβουλεύτηκε δικηγόρο, ο οποίος της πρότεινε να ρίξουν το φταίξιμο στη μικρή, καθώς ως ανήλικη δεν θα έμπαινε στη φυλακή και να κατασκευάσουν μία ιστορία σύμφωνα με την οποία το κορίτσι βρισκόταν σε αυτοάμυνα όταν σκότωνε τον Στομπανάτο.

Η Τάρνερ, αργότερα παραδεχόταν σε ιδιωτικές συζητήσεις με κοντινούς της ανθρώπους ότι εκείνη σκότωσε τον εραστή της.

Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, μεταξύ των πρώτων ανθρώπων που κάλεσε σπίτι να τη βοηθήσουν να βρει μια λύση ώστε να μην πάει φυλακή για το φόνο, ήταν ο πρώην εραστής της, Φρανκ Σινάτρα, ο οποίος πρόλαβε να φύγει από το σπίτι πριν φτάσει η αστυνομία.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:09