search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:38
MENU CLOSE

Ο λόγος που «κόπηκε» ο Αγγελόπουλος του Survivor από την Αγία Νάπα

25.03.2017 13:57
Ο λόγος που «κόπηκε» ο Αγγελόπουλος του Survivor από την Αγία Νάπα   - Media

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή του Survivor, το οποίο έχει καθηλώσει τεράστιο ποσοστό τηλεθεατών και κάνει… τρελά νούμερα. Ο παίκτης των διασήμων φέρεται από πολλούς (συμπεριλαμβανομένων των στοιχηματικών εταιρειών) εκ των φαβορί για να νικήσουν στο πετυχημένο παιχνίδι, μαζί με τον μοναδικό Κύπριο παίκτη, Μάριο Πρίαμο, της αντίπαλης ομάδας των μαχητών.

Ειδικά από το βράδυ που η συνάδελφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη τον έθεσε ως προτεινόμενο για αποχώρηση, έγινε απόλυτα σαφές πως ο Αγγελόπουλος είναι ο αγαπημένος της πλειοψηφίας του κοινού, με τα μηνύματα στήριξης και… αγάπης (ειδικά από γυναίκες, η αλήθεια είναι) προς τον πρώην ποδοσφαιριστή από την Σκιάθο να είναι αμέτρητα, ενώ σε αντίστοιχο βαθμό είναι και το «κράξιμο» στην αθλητικογράφο του ΣΚΑΪ.

Το Politis Sports ανακάλυψε ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία για την παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Κύπρο. 

Όπως είναι γνωστό, ο παίκτης της ομάδας των διασήμων υπήρξε ποδοσφαιριστής, έχοντας αγωνιστεί κυρίως σε Ολυμπιακό Βόλου, Ρόδο και Εθνικό Αστέρα. Συγκεχυμένες πληροφορίες τον έφεραν μάλιστα να έχει περάσει κι από την Κύπρο για λογαριασμό της Αγίας Νάπας, κάτι που πάντως δεν είχε εξακριβωθεί. Έχουμε την απάντηση…

Το γεγονός πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήρθε στην Κύπρο και συγκεκριμένα για την Αγία Νάπα, αληθεύει. Αυτό συνέβη τη σεζόν 2006/07, όταν η ομάδα της επαρχίας Αμμοχώστου αγωνιζόταν μάλιστα στην πρώτη κατηγορία, με προπονητή τον Αδάμο Αδάμου.
Στο πλαίσιο της μεταγραφικής ενίσχυσης του Ιανουαρίου, ο Κύπριος τεχνικός της Αγίας Νάπας έφερε στην Κύπρο -τις τελευταίες ημέρες του 2006- τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που προηγουμένως αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Βόλου, ώστε να τον δοκιμάσει.

«Μπορούσε να μας βοηθήσει, αλλά…»

Το Politis Sports επικοινώνησε με τον κ. Αδάμο Αδάμου ο οποίος μίλησε για όσα έγιναν εκείνον τον Γενάρη. Καταρχάς, ο Αγγελόπουλος προτάθηκε στην Αγία Νάπα μέσω μάνατζερ και ο Κύπριος τεχνικός πήρε την απόφαση να τον δοκιμάσει.  

«Ήταν καλός παίκτης, έδειχνε ότι μπορούσε να μας βοηθήσει και είχαμε πρόθεση να τον κλείσουμε», μας δήλωσε ο τότε προπονητής της Αγίας Νάπας. Και ακολούθως μας εξήγησε γιατί η μεταγραφή του «ναυάγησε».

«Τελικά δεν τον αποκτήσαμε, γιατί δεχθήκαμε πρόταση από άλλη (σ.σ. κυπριακή) ομάδα, να μας δώσει δανεικό έναν ποδοσφαιριστή της, ο οποίος έπαιζε στην ίδια θέση και που μάλιστα θα μας τον πλήρωνε», μας δήλωσε ο Αδάμος Αδάμου. Βάσει  της οικονομικής στενότητας ομάδων επιπέδου της Αγίας Νάπας, θα ήταν περίεργο αν τέτοια πρόταση δεν γινόταν αποδεκτή…

Και κάπως έτσι, η παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Κύπρο και την Αγία Νάπα διήρκησε περίπου 15 ημέρες. Πάντως, μπορεί σχεδόν όλοι οι «συμπαίκτες» του στην ομάδα των διασήμων να τα έχουν μαζί του και με τη συμπεριφορά του, αλλά ο Αδάμος Αδάμου μας είπε πως τις δύο εβδομάδες που ο ποδοσφαιριστής συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας, «δεν δημιούργησε κανένα απολύτως πρόβλημα».

Δείτε και σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας για τα δοκιμαστικά του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Αγία Νάπα. 

Πηγή: politis.com.cy

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:37