search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:49
MENU CLOSE

Viral το επικό «τάπωμα» του Σβαρτζενέγκερ σε follower με ιδεολογία… Σώρρα

25.03.2017 14:07
Viral το επικό «τάπωμα» του Σβαρτζενέγκερ σε follower με ιδεολογία... Σώρρα  - Media

Αυτές τις μέρες, ο κινηματογραφικός «Εξολοθρευτής» βρίσκεται στην πατρίδα του, την Αυστρία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών των Special Olympics.

Μάλιστα, όντας υπερήφανος για τα επιτεύγματα των παιδιών, «ανέβασε» στο λογαριασμό του στο Facebook βίντεο με τους αθλητές δίνοντάς τους συγχαρητήρια για τους αγώνες τους και λέγοντας ότι αποτελούν έμπνευση.

Και ενώ οι περισσότεροι σχολίασαν θετικά την κίνηση του Σβαρτζενέγκερ, βρέθηκε ένας follower με ιδεολογία… Σώρρα, ο οποίος του έγραψε: «Δεν έχουν κανένα νόημα οι Special Olympics. Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι για τους καλύτερους αθλητές του κόσμου, που αγωνίζονται μεταξύ τους για να διακριθούν και να κερδίσει ο καλύτερος. Το να αγωνίζονται καθυστερημένα, έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα».

Η απάντηση του Σβαρτζενέγκερ ήρθε λίγες αργότερα και ήταν αποστομωτική: «Όσο κακό και ανόητο να είναι το σχόλιο σου, δεν πρόκειται να το διαγράψω ή να σε μπλοκάρω (προς το παρόν) γιατί αυτή είναι μια διδακτική στιγμή. Έχεις δύο πιθανούς δρόμους. Αυτή τη στιγμή, σου εγγυώμαι ότι αυτοί οι αθλητές έχουν περισσότερο θάρρος, συμπόνοια, μυαλό και ικανότητες, και βασικά περισσότερες ανθρώπινες αρετές από σένα.

Πάρε λοιπόν τον δικό τους δρόμο. Θα μπορούσες να μάθεις κάτι από αυτούς, να προσφέρεις κάτι στον κόσμο. Ή μπορείς να μείνεις στο δικό σου δρόμο και να συνεχίσεις να είσαι ένα αξιολύπητο τρολ, που δεν προσφέρει τίποτα στον κόσμο και χλευάζει από ζήλεια.

Ξέρω ότι το μόνο που πραγματικά θες είναι προσοχή, οπότε ας είμαι σαφής. Αν συνεχίσεις κατ΄αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν θα σε θυμάται ποτέ».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:48