search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50
MENU CLOSE

Σεξ: Αυτές είναι οι 5 top αναζητήσεις για το σεξ στην Google

25.03.2017 15:29
Σεξ: Αυτές είναι οι 5 top αναζητήσεις για το σεξ στην Google - Media

 

Όσο έμπειρος κι αν είναι κανείς στο σεξ, πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν ξέρει… κάτι που θα θέλει να μάθει περισσότερο. Και τότε τι κάνουν οι πιο πολλοί; Στρέφονται στη μηχανή αναζήτησης της Google. Ποιες είναι όμως οι 5 top αναζητήσεις που κάνουν άντρες και γυναίκες στο Google για το σεξ;

 -Υπάρχει στα αλήθεια εθισμός στο σεξ;
Δεν είναι πραγματική διάγνωση αλλά υπάρχει σαν πάθηση με την έννοια πως το σεξ απελευθερώνει χημικές ουσίες στον οργανισμό στις οποίες μπορεί να συνηθίσουμε και να τις αναζητούμε ξανά και ξανά.

– Είναι το σεξ καλύτερο όταν έχουμε πάρει ουσίες;
Σύμφωνα με έρευνες, η μαριχουάνα και άλλες ουσίες μας βοηθούν να χαλαρώσουμε, κάνοντας το πιο εύκολο να ενδώσουμε ερωτικά και να το ευχαριστηθούμε περισσότερο.

– Είναι το σεξ η καλύτερη άσκηση για την καρδιά;
Η αλήθεια πως το σεξ δημιουργεί τις ίδιες επιδράσεις με την γυμναστική. Αυξάνει τον καρδιακό παλμό και αύξηση του μεταβολισμού. Ειδικά ορισμένες στάσεις στο σεξ μπορεί να αποτελέσουν την τέλεια γυμναστική έχοντας ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και από την αεροβική.

– Η αυξημένη όρεξη για σεξ είναι κληρονομική;
Ορισμένες έρευνες έχουν αποδείξει πως είναι.

– Το σεξ μυρίζει;
Ναι. Είναι απολύτως φυσιολογικό με το σεξ να βγαίνουν ορισμένες μυρωδιές από το σώμα τόσο του άντρα όσο και τις γυναίκες. Είναι καθαρά θέμα ορμονών που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Πηγή: healthview.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50