search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:14
MENU CLOSE

Ρώμη: Βαρουφάκης – Στράτου διαδήλωσαν για την Ευρώπη (Photos)

25.03.2017 15:38
Ρώμη: Βαρουφάκης - Στράτου διαδήλωσαν για την Ευρώπη (Photos) - Media

 

Την ώρα που οι 27 ηγέτες των κρατών-μελών της Ε.Ε. υπέγραφαν τη Διακήρυξη της Ρώμης σε μια επετειακή Σύνοδο για τα 60 χρόνια από τη γέννηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Γιάνης Βαρουφάκης διαδήλωνε σε κεντρικούς δρόμους της ιταλικής πρωτεύουσας.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, μαζί με τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου, και άλλους υποστηρικτές του πανευρωπαϊκού κινήματος Diem25 διαδήλωσαν κρατώντας ένα κόκκινο πανό με αίτημα για ένα new deal για την Ευρώπη. Ανάμεσα στα πανό που είχαν οι υποστηρικτές του ήταν ένα που έγραφε «δώστε τα αστέρια (της ΕΕ) πίσω στον λαό», καλώντας τους πολίτες να μην απελπίζονται καθώς υπάρχει εναλλακτική για μία νέα Ευρώπη.

Ο κύριος Βαρουφάκης έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους διεθνών ΜΜΕ, οι οποίοι τον συνάντησαν κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης βρίσκεται στη Ρώμη από όπου θα ανακοινώσει την πανευρωπαϊκή ατζέντα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής του κινήματός του, για το οποίο έχει αναφέρει ότι θα είναι υποψήφιο στις επόμενες ευρωεκλογές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:12