search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:25
MENU CLOSE

Το κράξιμο του Λιάγκα για το Survivor: Μερικοί ζούνε για να δουν τι θα κάνει ο Αγγελόπουλος (Video)

25.03.2017 16:28
Δικαίωση Λιάγκα στην υπόθεση με την εξαπάτησή του - Media

 

Το Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στους δέκτες του 5 μέρες την εβδομάδα! Οι πάντες ασχολούνται με τα όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο, τόσο ο απλός κόσμος όσο και οι celebrities!

Τα σχόλια δεν είναι πάντα κολακευτικά, καθώς πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι «κράζουν» το reality επιβίωσης! 

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας από αυτούς, καθώς μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή κατακεραύνωσε το Survivor και όσους το παρακολουθούν με φανατισμό:

«Εγώ δεν λέω, να το βλέπετε και να κάνει και 70% και 80%, είναι ένα καλό τηλεοπτικό προϊόν, τέλος πάντων, εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι! Δεν είναι όμως ανάγκη να υποκαταστήσει την ζωή των ανθρώπων, που προφανώς δεν έχουν ζωή! Είναι θλιβερό αυτό! Βρε μιλήστε για αυτό, αλλά εδώ κάποιοι άνθρωποι ζούνε μόνο για αυτό! Δεν ζουν για κάτι άλλο! Ζούνε για να δούνε τι θα κάνει ο Αγγελόπουλος, δηλαδή αυτό είναι λίγο παράκρουση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής! 

 

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:22