search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:13
MENU CLOSE

Σοκ στην Πάτρα: Συγκρούστηκε ιστιοφόρο με πλοίο – Ένας τραυματίας

26.03.2017 08:11
Θρίλερ στη Σίφνο: Πυρκαγιά σε ιστιοφόρο - Media
 
Ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός σύγκρουσης ιστιοφόρου σκάφους σημαίας ΗΠΑ, με πλοίο αγνώστων στοιχείων, που έγινε σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή, νότια του λιμανιού της Πάτρας.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, μετά τη σύγκρουση των δύο σκαφών, έσπευσαν στη θαλάσσια περιοχή περιπολικό σκάφος του λιμεναρχείου της Πάτρας και ένα αλιευτικό. Όπως διαπιστώθηκε, στο ιστιοφόρο επέβαιναν τρία άτομα, ένα εκ των οποίων είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.
 
Το ιστιοφόρο κατέπλευσε στο λιμάνι της Πάτρας αυτοδυνάμως, ενώ ο τραυματίας διεκομίσθη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αποχώρησε.
 
Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το Λιμενικό, δύο φορτηγά πλοία, το ένα με σημαία Ελλάδας και το άλλο με σημαία Ρωσίας, που έπλεαν στην περιοχή, ενημερώθηκαν να κατευθυνθούν προς το λιμάνι της Πάτρας.
 
Στα δύο φορτηγά πλοία πρόκειται να διενεργηθεί επιθεώρηση, προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους στη σύγκρουση, ενώ στο ιστιοφόρο απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:12