search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:02
MENU CLOSE

MEGA…αναμονή – Καθοριστική η εβδομάδα που έρχεται

26.03.2017 08:34
«Ωρολογιακή βόμβα» το δώρο του Πάσχα για τους εργαζόμενους του Mega - Media

 

Συνεχίζει η Grand Thornton τη συλλογή των στοιχείων από την Τηλέτυπος για τη σύνταξη του επιχειρηματικού σχεδίου, ύστερα από αίτημα των τραπεζών με στόχο την πλήρη επαναλειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού.

Οι τράπεζες έχουν κρατήσει σκληρή στάση απέναντι στους απλήρωτος εργαζόμενους του σταθμού, μην επιτρέποντας τη μερική αποδέσμευση των λογαριασμών της μισθοδοσίας τους, σε αντίθεση με το ΔΟΛ, που αν και δεν πληρώνονται τα δάνεια, μετά από δικαστική απόφαση, πληρώνονται οι εργαζόμενοι με ευθύνη της διοίκησης.

Η εβδομάδα αυτή θεωρείται ως σημαντική για το MEGA και τις αποφάσεις που θα ληφθούν ώστε η εταιρεία να είναι σε θέση να υπερασπιστεί τη λειτουργία της, παράλληλα με την κατάθεση του σχεδίου της εταιρείας συμβούλων, ώστε ο καθένας να πάρει θέση, πλέον.

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:01