search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:16
MENU CLOSE

Η …Λένα της «Μουρμούρας» αποκαλύπτει τι δεν μοιράζεται ούτε με τους πιο κοντινούς της ανθρώπους

26.03.2017 09:14
Η ...Λένα της «Μουρμούρας» αποκαλύπτει τι δεν μοιράζεται ούτε με τους πιο κοντινούς της ανθρώπους - Media

 

Η Φωτεινή Αθερίδου, κόρη του γνωστού ηθοποιού Θοδωρή ΑΘερίδη και της Ελένης Γκασούκα, η γνωστή «Λένα» της σειράς «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό «People» και μίλησε για την υποκριτική και για την αγάπη που έχει πάρει από τους γονείς της. 

«Είμαι πολύ τυχερή για αυτή τη δουλειά. Είναι τεράστια εμπειρία για εμένα που γράφω και παίζω στην τηλεόραση. Eίναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει, αλλά συμβαίνει με υπέροχες συνθήκες, σε μια πολύ πετυχημένη σειρά. Έχει δυσκολίες οι οποίες λειτούργησαν περισσότερο σαν προκλήσεις. Μου έχει δώσει μεγάλη χαρά αυτό που έχω αναλάβει φέτος», ανέφερε για το ξεκίνημά της στην τηλεόραση. 

Σχετικά με τα όσα είπε ο πατέρας της Θοδωρής Αθερίδης με αφορμή την ταινία Τέλειοι Ξένοι, όπου έχει μια πολύ δεμένη και υποστηρικτική σχέση με την κόρη του,  ο γνωστός ηθοποιός είπε πως ήταν πάντα πολύ κοντά της  και πως δεν ήταν  το παιδί με τη δύσκολη εφηβεία, εκείνη τι λέει για αυτό; 

«Ναι φυσικά. Έχω μεγαλώσει με πολλή αγάπη από τους γονείς μου. Δεν έχω τέτοια απωθημένα ευτυχώς..», είπε χαρακτηριστικά. 

Και στην ερώτηση αν είναι κλειστός άνθρωπος εκείνη απάντησε:

«Καμιά φορά ναι. Σε πρώτη φάση είμαι πολύ ανοιχτή. Θεωρώ ότι φαίνομαι προσιτή, μιλάω κι ανοίγομαι εύκολα. Όμως έχω κάποια σκοτάδια που δε τα μοιράζομαι ούτε με τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Και όσοι με ξέρουν καλά το βλέπουν αυτό σε εμένα». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:15