search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:12
MENU CLOSE

Ξαναβρίσκει ενδιαφέρον για ραντεβού ο Μπραντ Πιτ;

26.03.2017 09:35
Μπραντ Πιτ: Ο Άντονι Χόπκινς αγκαλιάζει όλα τα λάθη σου - Media
 
Σχεδόν έξι μήνες μετά τη «βόμβα» του διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, ο γνωστός ηθοποιός αρχίζει να μπαίνει σιγά-σιγά στους ρυθμούς της νέας ζωής του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το περιοδικό People, ο 53χρονος ηθοποιός συναντιέται συχνά με φίλους του, γυμνάζεται τακτικότατα και έχει αποκτήσει νέο χόμπι, τη γλυπτική.
 
Παράλληλα, το ζευγάρι έχει αρχίσει να επικοινωνεί ξανά απευθείας και όχι μέσω δικηγόρων, αν και οι πληροφορίες λένε ότι οι επικοινωνίες αυτές είναι δύσκολες και πολύ προσεκτικές και αφορούν αποκλειστικά και μόνο τα παιδιά.
 
Ωστόσο, ο Πιτ κρατά τη ζωή του πολύ ιδιωτική, μετά το χαμό που προκάλεσε η ανακοίνωση της αίτησης διαζυγίου από την Τζολί. Ουδείς είναι σίγουρος αν ο ηθοποιός έχει αρχίσει να κινείται στον ερωτικό τομέα.
 
Φήμες τον θέλουν πάντως να έχει κάνει κάποιες διακριτικές κινήσεις, τις οποίες, όμως κρατά κρυφές ακόμα και από στενούς φίλους του, προκειμένου να μην διαταράξει τη σχέση με τα παιδιά του.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:12