search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:13
MENU CLOSE

Μπαλτάκος: Ο πρωθυπουργός έχει προσωπικό ενδιαφέρον για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

26.03.2017 10:00
Μπαλτάκος: Στο Αιγαίο η Τουρκία δεν έχει καμία τύχη - Media

 

Θέση για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού πήρε ο Τάκης Μπαλτάκος με δηλώσεις του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά». 

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ του «τριφυλλιού» επισήμανε ότι το συγκεκριμένο θέμα πάει πολύ καλά, τονίζοντας ότι οι εμπλεκόμενες πλευρές επιθυμούν να σημειωθούν εξελίξεις και έκανε λόγο για προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού να γίνει το γήπεδο των «πράσινων».

Ουσιαστικά, πρόκειται για την πρώτη επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ από τη στιγμή που έσκασε το θέμα για δημιουργία του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδή.

«Το γήπεδο πάει πολύ καλά. Ο Τσίπρας έχει πάει στο δέκατο γυμνάσιο που είναι δίπλα στο γήπεδο, όπως και εγώ. Εκεί ήταν και ο Λαφαζάνης. Έχει προσωπικό ενδιαφέρον για το γήπεδο ο Τσίπρας. Είναι Παναθηναϊκός ο Τσίπρας, ο Σαμαράς και ο Μητσοτάκης είναι Ολυμπιακοί (σ.σ. το είπε χαμογελώντας). Πάει καλά το θέμα του γηπέδου. Με το γήπεδο ασχολείται ο γιός μου, που είναι πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και αυτός έχει τον πρώτο λόγο σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό. Αυτός έχει τις συζητήσεις με την Κυβέρνηση. Η άποψή μου είναι ότι θα πάει πολύ καλά το θέμα επειδή η Κυβέρνηση το επιθυμεί, ο Παναθηναϊκός βεβαίως το επιθυμεί. Η Alpha Bank που είναι μπλεγμένη με τον Βοτανικό και θέλει να απεμπλακεί και να βοηθήσει για το νέο γήπεδο. Άρα νομίζω ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες τώρα για να γίνει το γήπεδο του Παναθηναϊκού», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Τάκης Μπαλτάκος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:11