search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:06
MENU CLOSE

Η σέξι XL καλλονή του Sports Illustrated που καίει καρδιές (Photos)

26.03.2017 11:09
Η σέξι XL καλλονή του Sports Illustrated που καίει καρδιές (Photos) - Media

 

Με φόντο το εξωτικό τοπίο των Φίτζι, η Άσλεϊ Γκράχαμ μοιράστηκε με τα 6 εκατομμύρια followers που έχει στο Instagram στιγμές από τη σέξι φωτογράφησή της για λογαριασμό του περιοδικού Sports Illustrated.

Η καστανή καλλονή, που κατάφερε να επιβάλλει το σωματότυπό της στη βιομηχανία της μόδας κάνει καριέρα στο μόντελινγκ, χωρίς να διαθέτει τις κλασικές αναλογίες μοντέλου, ήθελε να κάνει όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους και να μην έχουν ως πρότυπα αποστεωμένα μοντέλα.

Η Γκράχαμ είναι παντρεμένη εδώ και επτά χρόνια, όμως όπως είπε στο περιοδικό People «μου έχει τύχει να με χωρίσουν σύντροφοί μου επειδή φοβόντουσαν ότι θα χοντρύνω πολύ όταν μεγαλώσω».

Η καριέρα της έχει απογειωθεί εδώ και δύο χρόνια, καθώς πέρα από φωτογραφήσεις σε περιοδικά, έχει παρουσιάσει τον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe, είναι κριτής στο America’s Next Top Model και έχει πανάκριβα συμβόλαια με μεγάλες εταιρίες για να διαφημίζει τα προιόντα τους, όπως αυτό με εταιρία που δημιουργεί μαγιό για όλα τα μεγέθη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:04