search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10
MENU CLOSE

Θυμωμένος με τις αποφάσεις του συμπατριώτη του διαιτητή ο Σκίμπε

26.03.2017 12:16
Παρελθόν ο Σκίμπε από την Εθνική - Media

 

Με τον συμπατριώτη του διαιτητή, Φέλιξ Μπριχ, τα είχε ο Μίχαελ Σκίμπε μετά τον αγώνα της Εθνικής με το Βέλγιο. «Είχαμε καταπληκτική απόδοση και παίξαμε με πάθος, γι΄ αυτό είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι θυμωμένος με τις αποφάσεις του διαιτητή, γιατί η μία κάρτα ήταν σωστή αλλά η άλλη δεν ήταν», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Έχουμε μια καταπληκτική άμυνα. Σήμερα τα παιδιά έπαιξαν σαν λιοντάρια, έπαιξαν πάνω από τις δυνάμεις τους, πρέπει όμως να τονίσει κανείς και τη μεγάλη ποιοτική δύναμη των Βέλγων, που έχουν εξαιρετικούς παίκτες στην ομάδα τους και το έδειξαν απόψε. Εμείς δυστυχώς φτάσαμε στο φινάλε με αυτή την εικόνα λόγω της κίτρινης – κόκκινης, που δεν ήταν σωστή», συνέχισε.

Όσο για τη συνέχεια; «Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι, στη Βοσνία. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», υπογράμμισε ο Σκίμπε, ο οποίος έστειλε τις ευχές του στον ελληνικό λαό: «Θέλω να συγχαρώ την Ελλάδα και να της ευχηθώ για τη σημερινή γιορτή. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα για να χαρίσουν επιπλέον χαρά στην Ελλάδα. Το αποτέλεσμα το είδατε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10