search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:51
MENU CLOSE

Επιτέλους η σήραγγα των Τεμπών παραδίδεται στην κυκλοφορία στις 3 Απριλίου

26.03.2017 13:37
Διακοπές κυκλοφορίας στις σήραγγες των Τεμπών λόγω έργων - Media

 

Η μεγαλύτερη σήραγγα των Βαλκανίων, η σήραγγα των Τεμπών θα παραδοθεί στην κυκλοφορία στις αρχές Απριλίου. Πρόκειται για το τελευταίο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αθήνα-Θεσσαλονίκη που αφορά τα 25χλμ από τον Ευαγγελισμό μέχρι τη Σκοτίνα, που θα κάνει το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη να διαρκεί 4 ώρες.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τελικά στις 3 Απριλίου και όχι την πρώτη ημέρα του Απριλίου, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Συγκεκριμένα, η υπεύθυνη Τύπου της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ» Ειρήνη Ζαβρίδου είπε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ: «Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, μας ενημέρωσαν ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στα εγκαίνια για την ολοκλήρωση των έργων στην κοιλάδα των Τεμπών, την πρώτη ημέρα του Απριλίου» και συμπλήρωσε: «Η τελετή εγκαινίων μετατίθεται για τη Δευτέρα 3 Απριλίου έτσι ώστε να μπορέσει να παραστεί και ο πρωθυπουργός».

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:51