search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:39
MENU CLOSE

Φωτήλας: Με τη ΝΔ τα μέτρα θα είναι πιο… εύπεπτα

26.03.2017 14:11
Φωτήλας: Με τη ΝΔ τα μέτρα θα είναι πιο… εύπεπτα - Media

 

Ο βουλευτής της ΝΔ, Ιάσων Φωτήλας, σε συνέντευξη του στο skai, είπε πως τα μέτρα που η ΝΔ θα φέρει εφόσον γίνει κυβέρνηση θα είναι πιο εύπεπτα για τους πολίτες.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Και να μην πετύχουμε τα προσδοκώμενα στην διαπραγμάτευση, τα δύσκολα μέτρα θα είναι πιο εύπεπτα για τον κόσμο γιατί θα έχουμε μια κυβέρνηση που επιτέλους θα κυβερνά τον τόπο»

Ο κ. Φωτήλας είπε: «Και να μην πετύχουμε τα προσδοκώμενα στην διαπραγμάτευση, τα δύσκολα μέτρα θα είναι πιο εύπεπτα για τον κόσμο γιατί θα έχουμε μια κυβέρνηση που επιτέλους θα κυβερνά τον τόπο. «Αν μας κατσικωθούν οι ξένοι και μας πουν αυτά είναι τα μέτρα και δεν αλλάζουν, αναγκαστικά θα πρέπει να τα πάρουμε, γιατί δεν είναι εναλλακτική για την Νέα Δημοκρατία η αποχώρηση από την Ευρώπη».

Ενώ διευκρίνισε πως η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει νέα μέτρα που θα φέρει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, ως τον μεγαλύτερο ψεύτη της μεταπολίτευσης που συνεχίζει να σπέρνει τον εθνικό διχασμό.

Όσον αφορά την αποχώρηση του από το Ποτάμι ανέφερε ότι δεν έφυγε αλλά εκδιώχτηκε, διαγράφηκε.

Δείτε τη συνέντευξη του εδω

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:34