search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:53
MENU CLOSE

Ψηφοφόρος του Τραμπ …χτυπάει το κεφάλι της: Απέλασαν τον σύζυγό της

26.03.2017 15:24
Ψηφοφόρος του Τραμπ ...χτυπάει το κεφάλι της: Απέλασαν τον σύζυγό της  - Media

 

Όταν η Έλεν Μπέριστεν έλεγε στον σύζυγό της ότι θα ψηφίσει τον Τραμπ, εκείνος την προειδοποιούσε να μην το κάνει, καθώς πίστευε πως αν ο Τραμπ γίνει πρόεδρος θα απελάσει τους Μεξικανούς, όπως ήταν ο ίδιος.

Η Έλεν ωστόσο επέμενε επαναλαμβάνοντας τα λόγια του τότε υποψήφιου προέδρου πως θα ξεφορτωθεί μόνο τους κακούς Μεξικανούς.

Σήμερα, ο Ρομπέρτο Μπέριστεν, πετυχημένος επιχειρηματίας με δικό του εστιατόριο στην Ιντιάνα και πατέρας τριών παιδιών, βρίσκεται κλεισμένος σε ένα κέντρο κράτησης μαζί με εγκληματίες, περιμένοντας την απέλαση του στο Μεξικό, καθώς είχε εισέλθει παράνομα στις ΗΠΑ το 1998.

Μιλώντας στην Tribune, η μετανοημένη για την ψήφο της Έλεν, αναφέρει με δάκρυα στα μάτια: «Μακάρι να μην τον είχα ψηφίσει ποτέ. Το έκανα για την οικονομία, γιατί χρειαζόταν μια αλλαγή».

Ο δήμαρχος της πόλης όπου μένει η οικογένεια, ανέφερε ότι ο Ρομπέρτο ήταν όλα αυτά τα χρόνια υποδειγμα πολίτη και δεν είχε ούτε κλήση για παράνομο παρκάρισμα. Ωστόσο, το καθαρό ποινικό του μητρώο δεν εμπόδισε τις αμερικάνικες αρχές από το να τον συλλάβουν στις 6 Φεβρουαρίου.

Ο Μπέριστεν αναμένεται να απελαθεί την ερχόμενη Παρασκευή, και παρά τις νομικές προσπάθειες που καταβάλλει η σύζυγός του, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την απέλασή του και κανείς δεν ξέρει πότε θα μπορέσει να ξανασμίξει με τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά του, ηλικίας 15, 14 και 8 χρονών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:50