search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:31
MENU CLOSE

Στο στόχαστρο του Ερντογάν η Γαλατάσαράι και ο θρύλος του Τούρκικου ποδοσφαίρου Χακάν Σουκούρ

26.03.2017 17:04
Στο στόχαστρο του Ερντογάν η Γαλατάσαράι και ο θρύλος του Τούρκικου ποδοσφαίρου Χακάν Σουκούρ  - Media

 

Ο «σουλτάνος» θεωρεί ότι ο Σουκούρ είναι υποστηρικτής του Φετουλαχ Γκιουλέν και ότι υποστήριξε το (αποτυχημένο) πραξικόπημα. Μάλιστα ο υπουργός αθλητισμού της κυβέρνησης άσκησε δριμεία κριτική στη Γαλατάσαράι επειδή δεν αποκήρυξε δημοσίως τους Χακάν Σουκούρ και τον άλλο παίκτη θρύλο της Τουρκίας και της ομάδας, Αρίφ Ερντέμ.

«Το συμβούλιο της Γαλατασαράι πρέπει να διορθώσει αμέσως το πρόβλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ακίφ Τσακατάι Κιλιτς. Η Γαλατάσαράι αποκήρυξε όσα μέλη της ομάδας της εμπλέκονται στο πραξικόπημα, αλλά όχι τους 2 ποδοσφαιριστές, κάτι που εξόργισε τον Ερντογάν.

Ο Σουκούρ ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στο πρωτάθλημα για τρεις φορές με τη Γαλατασαράι και παραμένει πρώτος σκόρερ της τουρκικής εθνικής ομάδας με συνολικά 51 γκολ σε 112 αγώνες.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:31