search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48
MENU CLOSE

Ben Affleck: Mετά την απεξάρτηση από το αλκοόλ επέστρεψε στη Jennifer – Μένει στον ξενώνα

27.03.2017 07:54
Ben Affleck: Mετά την απεξάρτηση από το αλκοόλ επέστρεψε στη Jennifer - Μένει στον ξενώνα - Media

Πρόσφατα είχε παραδεχθεί δημοσίως ότι υπήρξε εθισμένος στο αλκοόλ και ότι η θεραπεία για την απεξάρτησή του μόλις είχε ολοκληρωθεί. Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί το γεγονός και με τους διαδικτυακούς του φίλους, κάνοντας μια ανάρτηση στο facebook: «Θέλω να ζήσω τη ζωή μου στο έπακρο και να είμαι ο καλύτερος πατέρας που μπορώ να είμαι» είχε γράψει χαρακτηριστικά. Ο λόγος για τον Ben Affleck ο οποίος επέλεξε, μετά τη νοσηλεία του, να αναρρώσει στον ξενώνα του σπιτιού της οικογενείας του, έχοντας για στήριγμα τη Jennifer Garner και τα τρία παιδιά τους, Violet, Seraphina και Sam.

«Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Είναι χαρούμενος που βρίσκεται στο σπίτι με την οικογένειά του. Εκεί εστίαζε πάντα» δήλωσε χαρακτηριστικά στενός φίλος του ηθοποιού, ενώ άλλη πηγή επισημαίνει πως ο Affleck «περνά χρόνο με όλα τα παιδιά και ξεχωριστά και συνεχίζει να τα πηγαίνει στο σχολείο και την εκκλησία αφού η Garner βρίσκεται στην Ατλάντα για τα γυρίσματα της ταινίας Simon vs. the Homo Sapiens Agenda».

H Garner  δηλώνει, μάλιστα, περήφανη που εκείνος έχει βοήθεια, ενώ τονίζει ότι είναι κέρδος για όλους. Αξίζει να αναφερθεί, επίσης, ότι παρά το γεγονός ότι οι δυο τους είναι πλέον χωρισμένοι έχοντας επιλέξει να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή, δεν έχουν καταθέσει, ακόμα αίτηση διαζυγίου. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48