search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:48
MENU CLOSE

Απίστευτη κτηνωδία: Δολοφόνησε τη δίχρονη κόρη του επειδή … έχασε σε ηλεκτρονικό παιχνίδι

27.03.2017 08:53
Ρόδος: Το Οκτώβριο η δίκη του για το βιασμό της ΑμΕΑ - Κατηγορούμενος ο φερόμενος ως δολοφόνος της φοιτήτριας - Media

 

Η τοπική κοινότητα δε μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έγινε καθώς ο 24χρονος πατριός ουσιαστικά σκότωσε τη δίχρονη κόρη της συντρόφου του επειδή έχασε σε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Ο Szymon Brzozowski έχασε τόσο την ψυχραιμία του όταν ηττήθηκε στο παιχνίδι που άρπαξε τη δίχρονη και την κοπάνησε στην πόρτα του δωματίου, με το κεφαλάκι της να συγκρούεται με το μεταλλικό πόμολο της πόρτας.

Το κοριτσάκι δεν έχασε τις αισθήσεις του αλλά από εκείνη τη στιγμή και για το επόμενο διήμερο αρνείτο να φάει και να πιεί.

Όταν τελικά η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο, «αμέλησε» να ενημερώσει τους ιατρούς για τον τραυματισμό της δίχρονης, η οποία κατέληξε τελικά μετά από τρεις ημέρες εξαιτίας κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.

Η δίχρονη είχε νοσηλευτεί και στο παρελθόν με τραυματισμούς που παρέπεμπαν σε ενδοοικογενειακή βία αλλά η μητέρα της διαβεβαίωνε τους γιατρούς πως απλά ήταν «ατσούμπαλη».

Ο θύτης αντιμετωπίζει 12 χρόνια φυλάκισης αν βρεθεί ένοχος. Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στην Πολωνία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:47