search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:43
MENU CLOSE

Τουρκία: Ακατάλληλοι… ήχοι σε μεγάφωνα πόλης (Video)

27.03.2017 09:46
Τουρκία: Ακατάλληλοι… ήχοι σε μεγάφωνα πόλης (Video) - Media

Στην Τουρκία όλες οι πόλεις και όλα τα χωριά χρησιμοποιούν μεγάφωνα ώστε να μπορέσει ο ιμάμης να καλέσει τους πιστούς σε προσευχή. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα στο χωριό Κουζεϊκέντ αργά το βράδυ ακουστήκαν από τα δημοτικά μεγάφωνα ήχοι ελαφρώς…ακατάλληλοι.

Όπως μπορεί να ακούσει κάποιος σε ένα μικρό βίντεο που έχει ανεβάσει κάτοικος του χωριού στο ίντερνετ από τα μεγάφωνα του δήμου βγαίνουν ήχοι από ταινία… πορνό. Και μπορεί οι κάτοικοι που κατέγραψαν το βίντεο να μην μπορούν να σταματήσουν να γελάνε, ωστόσο ο δήμαρχος της πόλης το θεώρησε μεγάλη προσβολή.

«Η ανήθικη πρόκληση που πραγματοποιήθηκε παρεμβαίνοντας στο σύστημα ανακοινώσεων του Δήμου μας και ακούστηκε σε ορισμένα σημεία στη γειτονιά Κουζεϊκέντ, δεν έχει καμία σχέση με το θεσμό μας. Οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες θα ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν, ενάντια σε εκείνους που είναι υπεύθυνοι για αυτή την ανήθικη πράξη και σας ζητούμε συγνώμη γι’ αυτό», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook  ο δήμαρχος και πράγματι σήμερα ξεκίνησε η αστυνομική και δικαστικοί έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν πως το πιθανότερο είναι ο δήμος να δέχθηκε επίθεση από χάκερς. Οι κάτοικοι βέβαια του χωριού έχουν μια πιο… πικάντικη εκδοχή. Πιστεύουν πως οι υπάλληλοι του δήμου ξέχασαν να κλείσουν το σύστημα ανακοινώσεων την ώρα που παρακολουθούσαν μια ταινια πορνό.

Ορισμένοι ωστόσο χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εικάζουν πως οι εργαζόμενοι του δήμου ξέχασαν να απενεργοποιήσουν το σύστημα ανακοινώσεων την ώρα που έβλεπαν μια ταινία πορνό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15