search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:15
MENU CLOSE

Γκουίνεθ Πάλτροου: Το «ζώο» που αρνείται να φάει επειδή το θεωρεί πολύ έξυπνο

27.03.2017 12:56
Γκουίνεθ Πάλτροου: Το «ζώο» που αρνείται να φάει επειδή το θεωρεί πολύ έξυπνο - Media

Αρνείται να φάει χταπόδι επειδή το θεωρεί πολύ έξυπνο! Ο λόγος για την  Γκουίνεθ Πάλτροου που πάντα βρίσκει τον τρόπο να μας αφήνει άφωνους με τις εκκεντρικές δηλώσεις της. Για την 44χρονη σταρ, λοιπόν, το χταπόδι δεν αποτελεί μια από τις διατροφικές της επιλογές, καθώς θεωρεί τα χταπόδια ιδιαίτερα ευφυή πλάσματα.

«Έχουν περισσότερους νευρώνες στο μυαλό τους από εμάς. Έπρεπε να σταματήσω να το τρώω γιατί πραγματικά φρικάρισα όταν το έμαθα. Μπορούν να δραπετεύσουν από τα ενυδρεία ξεβιδώνοντας τις αποχετεύσεις και έτσι να επιστρέψουν στη θάλασσα» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της ιστοσελίδας Goop.

Πράγματι, τα χταπόδια είναι πολύ έξυπνα, όχι όμως περισσότερο από τον άνθρωπο. Σύμφωνα με το Scientific American, τα χταπόδια έχουν περίπου 500 εκατομμύρια νευρώνες, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι στα πλοκάμια τους, ενώ οι άνθρωποι έχουμε περίπου 100 δισεκατομμύρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:15