search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:53
MENU CLOSE

Με τσολιάδες και νταούλια υποδέχθηκαν τους πρώτους τουρίστες στη Ρόδο (Photos)

28.03.2017 08:44
Με τσολιάδες και νταούλια υποδέχθηκαν τους πρώτους τουρίστες στη Ρόδο (Photos) - Media

Με την πρώτη πτήση τσάρτερ, της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, από την Αγγλία, ξεκίνησε και επισήμως η φετινή τουριστική περίοδος για τη Ρόδο. Το αεροπλάνο, μετέφερε 125 επιβάτες από την πόλη Μπέρμιγχαμ (Birmingham) και άλλες πόλεις της κομητείας East Midlands της Αγγλίας.

Στους πρώτους τουρίστες επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο αερολιμενάρχης κ. Σπύρος Δεληγιάννης, ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Νίκος Παπασταματίου και το μέλος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Σάββας Παγωνάκης.

Εντυπωσιακές οι παρουσίες, της Φιλαρμονικής του Δήμου Ρόδου που,  υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρης Χαλκιά, καλωσόριζε μουσικά τους πρώτους επισκέπτες, καθώς και του Λαογραφικού Συλλόγου Καλυθιών « Η Τερψιχόρη», τα μέλη του οποίου ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές και με την καθοδήγηση του προέδρου τους Αντώνη Μελετίου, χόρεψαν τοπικούς χορούς.

Εκτός από ενημερωτικό υλικό, στους τουρίστες δόθηκαν και αρκετά δώρα, όπως παραδοσιακά γλυκά, ποτά, αλλά και βότανα.Οι πρώτοι επισκέπτες της Ρόδου δήλωσαν ενθουσιασμένοι, που οι διακοπές τους ξεκινούσαν μ’ ένα τόσο θερμό καλωσόρισμα και ευχαρίστησαν τους διοργανωτές.

 

 

Πηγή: rodiaki.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:52