search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:34
MENU CLOSE

Έργα και ημέρες του υιού Μπαλτάκου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

28.03.2017 11:06
Έργα και ημέρες του υιού Μπαλτάκου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό - Media

 

Για τον Τάκη Μπαλτάκο και πιθανότατα τον υιό του, ο αριθμός που έχει σημασία για τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, είναι το 29. Η ηλικία δηλαδή του υιού Μπαλτάκου όταν έγινε πρόεδρος του Ερασιτέχνη. Ο νεότερος στη σύγχρονη Ιστορία του συλλόγου, όπως γράφτηκε στην ανακοίνωση για ένα αξίωμα που έχουν υπηρετήσει Ιερά Τέρατα του Συλλόγου. Για άλλους πάλι και κυρίως για τους εκατομμύρια Παναθηναϊκούς, σημασία έχουν κάποιοι άλλοι αριθμοί.

Όπως το 0-9 που μετράει ήδη φέτος το τριφύλλι από τον αιώνιο αντίπαλο, Ολυμπιακό, στα ομαδικά αθλήματα.

Ή οι μηδέν τίτλοι, την ώρα που οι αντίπαλοι καλπάζουν σε αθλήματα στα οποία παραδοσιακά κυριαρχούσε το τριφύλλι. Ή οι δεκάδες απλήρωτοι αθλητές και υπάλληλοι του Ερασιτέχνη.

Ή εν τέλει τα πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ που είναι το άνοιγμα του συλλόγου, χωρίς ουδείς να κάνει το παραμικρό για να κλείσει η μαύρη τρύπα…

Πηγή: Onsports

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:34