search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:43
MENU CLOSE

Το συγκινητικό «αντίο» της Νένας Χρονοπούλου για τον θάνατο γνωστού λαϊκού τραγουδιστή (Photos)

28.03.2017 11:34
Το συγκινητικό «αντίο» της Νένας Χρονοπούλου για τον θάνατο γνωστού λαϊκού τραγουδιστή (Photos) - Media

 

 

Μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή γνωστός λαικός τραγουδιστής βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους τους.

Συγκινητικό ήταν το αντίο της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου μέσα από το site της Nena.gr για τον Γρηγόρη Γκολφινόπουλο.

Η ίδια γράφει μεταξύ άλλων:  Ήταν πατέρας μίας κόρης που υπεραγαπούσε και φίλος πολλών ανθρώπων που τους «στεκόταν» σαν αδελφός. Μεγαλόκαρδος ήταν ο Γρηγόρης μας, όπου παιδιά και προσφορά θα τον έβρισκες παρόν, γιατί ήταν ευαίσθητος και ιδιαίτερα δοτικός.

 

Η ανάρτηση της Νένας Χρονοπούλου:

«Γρηγόρης Γκολφινόπουλος ο «Γκόλφι», όπως συνήθιζα να τον αποκαλώ τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια που τον γνώριζα, ήταν εκτός από πολύ καλός «λαϊκός» τραγουδιστής, και καλός άνθρωπος. Ήταν ευγενικός, γλυκός αλλά πάνω απ’ όλα καλλιτέχνης. Καλός καλλιτέχνης, ευαίσθητος και ελεύθερος.

Ήταν πατέρας μίας κόρης που υπεραγαπούσε και φίλος πολλών ανθρώπων που τους «στεκόταν» σαν αδελφός. Μεγαλόκαρδος ήταν ο Γρηγόρης μας, όπου παιδιά κα προσφορά θα τον έβρισκες παρόν, γιατί ήταν ευαίσθητος και ιδιαίτερα δοτικός

«Όπου με χρειάζεσαι για τα παιδιά, πες μου, θα έλθω με την ορχήστρα για τα παιδιά δε θέλουμε τίποτα, αν είναι δυνατόν, για τα παιδιά Νένα θα παίξουμε για να χαρούν» έλεγε και το έκανε πράξη, γιατί ο Γρηγόρης είχε λόγο, και δε χρειαζόταν συμβόλαια και παρακάλια για να ανταποκριθεί σε όποια πρόταση αφορούσε «φιλανθρωπία».

Και σήμερα [σ.σ. χθες] γύρω στις 9π.μ, νικήθηκε από την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε τους τελευταίους  6-8 μήνες, τον καρκίνο που ναι τα κατάφερε και τον νίκησε, αλλά μέχρι και την τελευταία στιγμή ο υπέροχος Γρηγόρης μας, χαμογελούσε και ήλπιζε.

Έφυγε χαμογελώντας και ήρεμος για να μη στεναχωρήσει κανέναν από όσους στεκόντουσαν δίπλα του, αφήνοντας μόνο ένα δάκρυ να τρέξει από τα μάτια του…

Ο Γρηγόρης Γκολφινόπουλος ήταν μόνο 59 ετών, και μπορούν όσοι θέλουν να τον αποχαιρετήσουν  η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 29-3-2017,  στις 12:00μ.μ στο Β’ Νεκροταφείο στη Ριζούπολη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου.

Καλό Ταξίδι, φίλε μου και καλή αντάμωση…

Η φίλη σου Νένα»

Πηγή: nena.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:40