search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:07
MENU CLOSE

Σάλος με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που κάνει το σήμα των Γκρίζων Λύκων – Παραπέμπεται με το ερώτημα της διαγραφής (Photo)

28.03.2017 17:51
Σάλος με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που κάνει το σήμα των Γκρίζων Λύκων - Παραπέμπεται με το ερώτημα της διαγραφής (Photo) - Media

 

Αίσθηση έχει προκαλέσει φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, να σχηματίζει με τα χέρια του το σήμα των γκρίζων λύκων.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στα tourkikanea.gr και προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλου Χρηστίδη ο οποίος έκανε γνωστό ότι ο συγκεκριμένος περιφερειακός σύμβουλος παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας της Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με το ερώτημα της διαγραφής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «το σήμα των γκρίζων λύκων και η προκλητική του επίδειξη δεν συνάδει με τις αρχές, τις ιδέες και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ. Ο συγκεκριμένος περιφερειακός σύμβουλος παραπέμπεται στην επιτροπή δεοντολογίας της Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με το ερώτημα της διαγραφής».

Ο Χουσεΐν Μεχμέτ Ουστά, πάντως σύμφωνα με το ant1news.gr ανέφερε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν από περίπου έξι χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03