search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:16
MENU CLOSE

Καμμένος: Αποδείχτηκε ότι δεν τα φάγαμε μαζί, όπως έλεγε ο Πάγκαλος (Video)

28.03.2017 18:45
Βουλή: Το Ποτάμι ζητά να κληθεί ο Π. Καμμένος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας   - Media

 

«Αποδείχτηκε πως δεν τα φάγαμε όλοι μαζί όπως έλεγε ο Πάγκαλος και γελούσε, ούτε οι εργαζόμενοι των 700 ευρώ και οι συνταξιούχοι των 500 ευρώ», δήλωσε ο Π. Καμμένος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης σε σχέση με τα εξοπλιστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε μαφιόζους οι οποίοι «στήσανε πολύ καλά το σύστημα κι αν δεν σπάσουν τα αποστήματα, τότε και η σημερινή κυβέρνηση θα έχει την ευθύνη».

Επίθεση εξαπέλυσε ο Π. Καμμένος στην κυβέρνηση Σημίτη για το «σκάνδαλο με άρματα μάχης Leopard», λέγοντας πως εκείνη την περίοδο «είχαν εξαναγκαστεί σε παραίτηση λειτουργοί της κυβέρνησης Σημίτη και έλεγαν ότι ένας ακροδεξιός βουλευτής, εγώ δηλαδή, τους στοχοποιούσε. Τα ίδια ακριβώς που λέει ο Θεοδωράκης και κάποιοι άλλοι από το ΠΑΣΟΚ σήμερα».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, υπήρχαν δύο δρόμοι, αυτός του εσταυρωμένου και αυτός των σταυρωτών. «Εμείς διαλέξαμε τον πρώτο δρόμο της σύγκρουση με τη διαπλοκή και δεν θα μας εκβιάσετε με τίποτα. Δεν έχουμε σκελετούς στα ντουλάπια μας», επισήμανε.

Τέλος, κατέληξε ότι θα μπορούσε και η σημερινή κυβέρνηση να υποκλιθεί στην διαπλοκή για να γλιτώσει τον λυσσαλέο πόλεμο «και να είμαστε στα σαλόνια», αλλά δεν το έκανε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:16