search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:01
MENU CLOSE

Και ο Κώστας Μπαργιώτας στην Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

29.03.2017 08:37
Και ο Κώστας Μπαργιώτας στην Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  - Media

 

Αν και αναμενόταν από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Ποτάμι, μόλις σήμερα, ο γιατρός και βουλευτής Λάρισας Κώστας Μπαργιώτας εντάσσεται στην Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μετά το ραντεβού που θα έχει στις 11:30 με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στο γραφείο της στη Βουλή. 

Με την προσθήκη αυτή η Κ.Ο. της ΔΗ.ΣΥ. φτάνει τις 19 έδρες και παραμένει τρίτη δύναμη στη Βουλή. Υπενθυμίζεται ότι έχει προηγηθεί η ένταξη του Αχμέτ Ιλχάν από το Ποτάμι και η επιστροφή του διαγραφέντος Λεωνίδα Γρηγοράκου.

 

Επιστολή Κώστα Μπαργιώτα

«Το κάλεσμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε ένα Συνέδριο ενότητας και σύνθεσης μπορεί και πρέπει να οδηγήσει στην ενοποίηση όλων των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης. Εντάσσομαι από σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να συνδράμω σε αυτή την προσπάθεια. Μια τέτοια διαδικασία ούτε εύκολη είναι ούτε προδιαγεγραμμένη. Για να είναι επιτυχής, προϋποθέτει βούληση και πολιτική γενναιότητα απ’ όλους», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπαργιώτας στην επιστολή με την οποία ανακοινώνει την προσχώρηση του στην Δημοκρατική Συμπαράταξη. 

Αναφέρει επίσης ότι εντάχθηκε στο κόμμα με στόχο να συνδράμει στην προσπάθεια ανασύστασης της Κεντροαριστέρας, την οποία κρίνει απολύτως απαραίτητη σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα. «Σε αυτό το πλαίσιο η ανασύσταση της Κεντροαριστεράς σε ενιαίο πολιτικό φορέα, ικανό να περιγράψει και να επιδιώξει το όραμα μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής Ελλάδας, είναι απολύτως απαραίτητη. Μάλιστα επείγει», τονίζει χαρακτηριστικά ο βουλευτής. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:00