search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:08
MENU CLOSE

Οργή στο Ποτάμι για την ένταξη Μπαργιώτα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη: Η Γεννηματά εξαγοράζει βουλευτές!

29.03.2017 13:08
«Μπορείς να μου στείλεις 600 ευρώ;» - Πως επιτήδειοι χάκαραν το messenger του ανυποψίαστου βουλευτή Μπαργιώτα (Photo) - Media

 

Με απίστευτη οξύτητα αντέδρασε το Ποτάμι στην ανακοίνωση της ένταξης του Κώστα Μπαργιώτα στην Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κατηγορώντας την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά για εξαγορά βουλευτών.

Συγκεκριμένα, το Ποτάμι σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «σήμερα καταλάβαμε γιατί η κυρία Γεννηματά ήταν απούσα από τη Βουλή στη συζήτηση για την παραπομπή Παπαντωνίου. Είχε δουλειές λόγω μεταγραφικής περιόδου. Στις Δημοκρατίες, την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων την καθορίζουν οι πολίτες στις εκλογές. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχει άλλη αποψη. Εξαγοράζει βουλευτές υποσχόμενη έδρες και θέσεις όταν “επιστρέψουμε στα πράγματα”».

Παράλληλα, το Ποτάμι υπογράμμισε ότι «όσο για αυτούς που προδίδουν τους ψηφοφόρους τους, να ξέρουν ότι η απάντηση θα είναι σκληρή. Ειδικά από αυτούς που έτρεχαν σαν τον Βέγγο για να τους βγάλουν βουλευτές. Ειδικά απ αυτούς που πίστεψαν ότι εκπροσωπούν το νέο ακούγοντάς τους να κατακεραυνώνουν “το παλιό, το ΠΑΣΟΚ τη Γεννήματα”. Ειδικά απ΄ αυτούς που τους άκουγαν να λένε τον Σεπτέμβρη “όλοι για έναν και ένας για όλους” χωρίς να τους λένε ότι το “ένας για όλους” θα ίσχυε μέχρι να πάρουν μια καλή πρόταση μεταγραφής.

Υ.Γ. Η τελευταία πρόταση είναι αποσπάσματα σημερινών αναρτήσεων Λαρισαίων. Ένας μακρύς κατάλογος απογοητευμένων πολιτών».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:07