search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:05
MENU CLOSE

Όντομ: «Ναι, έπαιρνα κοκαΐνη και απατούσα την Κλόι. Θαύμα που ζω»

29.03.2017 20:51
Όντομ: «Ναι, έπαιρνα κοκαΐνη και απατούσα την Κλόι. Θαύμα που ζω» - Media

 

Ο Λαμάρ Όντομ συγκλονίζει σε συνέντευξή του μιλώντας για τη μάχη του με τον εφιάλτη των ναρκωτικών που τον έφερε μια ανάσα από το θάνατο.

Μιλώντας για τη νύχτα που βρέθηκε ημιθανής σε οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας ο άλλοτε μεγάλος ΝΒΑερ είπε: «Ήμουν στο σπίτι και ήθελα να βγω να ξεσκάσω. Δεν ήπια, ούτε πήρα τίποτα. Θυμάμαι πως ήμουν στο κρεβάτι με δύο γυναίκες και μετά με πήρε ο ύπνος. Ξύπνησα τέσσερις μέρες μετά και είχα σωληνάκια στο στόμα μου. Η Κλόι ήταν η πρώτη που είδα και έπαιξε μεγάλο ρόλο για να ανακτήσω τη μνήμη μου. Φοβόμουν μην έχω μείνει παράλυτος για πάντα ή δεν θα μπορούσα να ξαναμιλήσω. Ήταν τρομακτικό. Η πίστη ήταν αυτή που με βοήθησε. Ξεγέλασα τον θάνατο, είμαι ένα θαύμα που περπατάει», ανέφερε.

«Αν για ένα πράγμα μετανιώνω όταν ήμουν παντρεμένος, ήταν που είχα πολλές σχέσεις με διαφορετικές γυναίκες. Δεν ήταν το σωστό πράγμα για μένα. Έπρεπε να είχα κρατήσει τον π@@@ο μου στο παντελόνι μου. Η Κλόι ήξερε πως έκανα χρήση κοκαΐνης. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν κάναμε παιδιά. Μετανιώνω γι’ αυτό», πρόσθεσε.

Πηγή: Sport-fm

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:01