search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:09
MENU CLOSE

Ιβάνκα Τραμπ: Μετά την εγκατάσταση στον Λευκό Οίκο τώρα και άμισθος σύμβουλος

30.03.2017 04:53
Μεγάλη γκάφα της Ιβάνκα Τραμπ - Γιατί αναγκάστηκε να σβήσει tweet της (Photo) - Media

Η Ιβάνκα Τραμπ είπε χθες ότι θα εργαστεί στον Λευκό Οίκο αμισθί ως άτυπος σύμβουλος του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ καθώς προσπάθησε να κατευνάσει τις δεοντολογικές ανησυχίες του να εργάζεται εκεί.

“Έχω ακούσει τις ανησυχίες που έχουν μερικοί με τον συμβουλευτικό μου ρόλο στον πρόεδρο σε προσωπική βάση, ενώ συμμορφώνομαι εθελοντικά με όλους τους δεοντολογικούς κανονισμούς, και, αντίθετα, θα υπηρετήσω ως άμισθος υπάλληλος στον Λευκό Οίκο, υπαγόμενοι στους ίδιους κανονισμούς όπως και άλλοι κρατικοί υπάλληλοι”, είπε σε δήλωσή της.

Τα ερωτηματικά σχετικά με πιθανές συγκρούσεις ενδιαφερόντων ετέθησαν όταν ανακοινώθηκε στις 20 Μαρτίου ότι η Τραμπ, 35, θα γίνει άτυπος σύμβουλος του πατέρα της Ντόναλντ Τραμπ, με γραφείο στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου.

Η Ιβάνκα Τραμπ ασκεί αυξανόμενη επιρροή στον πατέρα της ως σύμβουλος, ενώ ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ είναι επίσης άτυπος σύμβουλος με μεγάλη επιρροή στον κύκλο του Τραμπ.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08