search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:13
MENU CLOSE

Αυτή είναι η υπερτροφή που χαρίζει ενέργεια και… υψηλή λίμπιντο!

30.03.2017 11:33
Αυτή είναι η υπερτροφή που χαρίζει ενέργεια και… υψηλή λίμπιντο! - Media

Ατελείωτες ώρες γυρισμάτων, φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις είναι μόνο μερικές από τις καθημερινές υποχρεώσεις των αγαπημένων μας διάσημων αστέρων. Παρά το βεβαρυμμένο τους πρόγραμμα, όμως, παραμένουν λαμπεροί γεμάτοι ενέργεια στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί… Πώς τα καταφέρνουν;

Το μυστικό τους βρίσκεται στη Φύση, και συγκεκριμένα σε μία θαυματουργή υπερτροφή, τη Maca. Ο σφαιρικός βολβός που θυμίζει το ρεπάνι καλλιεργείται σε μεγάλο υψόμετρο στις ορεινές περιοχής του Περού, σε εκτάσεις χωρίς χημικά και ακτινοβολία. Πρόκειται για μία «αγνή» τροφή της φύσης εδώ και χρόνια φημίζεται για τη θρεπτική της αξία αλλά και για τις θεραπευτικές της ιδιότητες.
Είναι ιδιαιτέρως πλούσια σε πρωτεΐνες, αμινοξέα αλλά και βιταμίνες Β1, Β2, C, Ε! Επιπλέον, περιέχει μαγνήσιο, φώσφορο, ασβέστιο, νάτριο, θείο, σίδηρο και μεταλλικά ιχνοστοιχεία που την καθιστούν το απόλυτο δυναμωτικό. Με όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά καταφέρνει να αυξήσει την ενέργεια, την αντοχή και τη δύναμη του οργανισμού.

Νιώθεις υποτονική; Είσαι συνέχεια κουρασμένη; Δεν έχεις καθόλου ενέργεια; Είναι γεγονός, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μας απομακρύνουν από τις υγιεινές μας συνήθειες. Αν, λοιπόν, αναζητάς τον τρόπο για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου καθημερινά και να τονωθείς, ώστε να ανταπεξέρθεις στις φυσικές και πνευματικές απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής, τα συμπληρώματα διατροφής Maca της Superfoods είναι η λύση! Σε λίγες μόνο μέρες θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις τις βασικές λειτουργίες του οργανισμού σου και… όχι μόνο!

Πολύτιμες ιδιότητες στην αύξηση της λίμπιντο

Γνώριζες ότι η maca είναι το «κλειδί» για να απολαμβάνεις το σεξ στο έπακρο; Και αυτό διότι έχει ευεργετικά αποτελέσματα για τη σεξουαλική λειτουργία, χάρη στην υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών και ζωτικής σημασίας θρεπτικών ουσιών!
Πιο συγκεκριμένα, ενισχύει τη λίμπιντο με τα αλκαλοειδή που περιέχει, τα οποία ενεργούν στους αδένες, ώστε να βελτιώνεται η οξυγόνωση του αίματος και η σεξουαλική διάθεση. Αν, λοιπόν, αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα στο «κρεβάτι» σου, η maca έρχεται για να αλλάξει τα πράγματα! Μην αφήνεις την κούραση, τις υποχρεώσεις, το άγχος και το στρες να εμποδίζουν τη σεξουαλική σου δραστηριότητα.
Οι ευεργετικές ιδιότητες της Maca είναι όμως σημαντικές και σε άλλους τομείς, καθώς χάρη στα θρεπτικά της συστατικά βοηθάει στο προεμμηνορυσιακό σύνδρομο, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, εξισορροπεί τις ορμόνες και βελτιώνει το αδενικό σύστημα!
Λαμβάνοντας 1 κάψουλα συμπληρώματος διατροφής Maca της Superfoods σε συνδυασμό με ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα θα αποκτήσεις ενέργεια, θα αυξήσεις τις αντοχές σου και θα ανεβάσεις τη λίμπιντό σου στα ύψη με φυσικό τρόπο!

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15