search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:26
MENU CLOSE

Απίστευτο τρολάρισμα για την προτομή του Ρονάλντο

30.03.2017 12:31
Απίστευτο τρολάρισμα για την προτομή του Ρονάλντο - Media

Το όνομα του Cristiano Ronaldo φέρει από εχθές το αεροδρόμιο της Santa Cruz στην γενέτειρα του ποδοσφαιριστή Madeira στην Πορτογαλία και μία προτομή του άσου του ποδοσφαίρου… «κοσμεί» την κεντρική είσοδο και τρομάζει τα παιδάκια!

Με αφορμή την μετονομασία του αεροδρομίου σε «Cristiano Ronaldo Airport» οι υπεύθυνοι έκαναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος που σκοπό είχε να εντυπωσιάζει τους ταξιδιώτες και να υπενθυμίζει πως ο Ronaldo είναι γέννημα θρέμμα της πόλης.

Οι προθέσεις καλές, αλλά η αποκάλυψη άφησε τους παρευρισκόμενους… άγαλμα! Η προτομή του Cristiano Ronaldo, όχι μόνο δεν θύμιζε σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή αλλά συγκέντρωσε και τα χειρότερα δυνατά σχόλια!

Η σύγκριση αναπόφευκτη… Η προτομή έμοιαζε με στραβοχυμένο χαρακτήρα από cartoon, με ένα στραβό χαμόγελο, μικρά μάτια και μεγάλο κεφάλι, θα νόμιζε κανείς πως ήταν μία απεικόνιση του ποδοσφαιριστή μετά από εγκεφαλικό!

Το άγαλμα από χαλκό δεν άργησε να τραβήξει την προσοχή των χρηστών του ίντερνετ που σχολίασαν πως τους θυμίζει την προτομή από το Art Attack…

Ο Ronaldo πάντως δεν έδειξε δυσαρέσκεια και έκανε χαμογελαστός τα αποκαλυπτήρια, ενώ στο πλευρό του βρισκόταν η μητέρα και η αδερφή του, που μάλλον θα έψαχναν να βρουν σε τι ακριβώς θυμίζει η προτομή το αστέρι της οικογένειας.

Πηγή: mediafree.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:25