search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:07
MENU CLOSE

Σας πληρώνουν 30.000 δολάρια για να ταξιδέψετε σαν πρίγκιπες

30.03.2017 14:35
Σας πληρώνουν 30.000 δολάρια για να ταξιδέψετε σαν πρίγκιπες - Media

 

Η αμερικανική εταιρεία Third Home, γνωστή ως «η Airbnb των εκατομμυριούχων», δέχεται αιτήσεις για μια δουλειά που περιγράφει ως «την καλύτερη στον πλανήτη».

Για τρεις μήνες θα σας πληρώσει 30.000 δολάρια, μαζί με όλα τα έξοδα του ταξιδιού, για να μείνετε σε 12 από τις πιο πολυτελείς εξοχικές βίλες σε εξωτικούς προορισμούς ανά τον κόσμο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να γράψετε και να ανεβάσετε βίντεο από τις εμπειρίες σας στα social media. Η εταιρεία πληρώνει επίσης τα έξοδα διαμονής ενός συνταξιδιώτη της επιλογής σας – αλλά όχι τα έξοδα του ταξιδιού – για όλη τη διάρκεια των τριών μηνών.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να στείλετε ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού, περιγράφοντας τους λόγους που σας καθιστούν τον ιδανικό υποψήφιο. Μόνο που θα πρέπει να βιαστείτε, καθώς η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 30 Μαρτίου.

Ακολουθεί η πλήρης περιγραφή της θέσης και των απαιτήσεων.

Πηγή: insider.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24