search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:21
MENU CLOSE

Έξαλλη η Χατζηβασιλείου με τον αποστολέα του «πακέτου»: Δεν σου επιτρέπω! (video)

31.03.2017 07:33
Έξαλλη η Χατζηβασιλείου με τον αποστολέα του «πακέτου»: Δεν σου επιτρέπω! (video) - Media

Στο χθεσινό επεισόδιο του Πάμε Πακέτο έγινε η προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα σε μια μάνα και τον γιο της, που είχε να αγκαλιάσει εδώ και 13 χρόνια, παρά το γεγονός ότι ζουν λίγα χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλον.

Την αρχή του κακού αποτέλεσε το διαζύγιο των γονιών του, καθώς αποτέλεσε την αιτία που δημιουργήθηκε μια τεράστια απόσταση μεταξύ μητέρας και γιου.

Ο νεαρός αποστολέας είχε επιλέξει από την αρχή να μείνει με τον πατέρα του, καθώς δεν μπορούσε να συγχωρήσει τη συμπεριφορά της μητέρας του. Παρά τα χρόνια που πέρασαν τα σημάδια φαίνεται πως έμειναν ανεξίτηλα στην ψυχή του νεαρού, ο οποίος δεν έδειξε ούτε στην εκπομπή τη θέληση να έρθει πιο κοντά με τη μητέρα του, όντας μάλιστα αρκετά εριστικός, σε βαθμό που έκανε την Βίκυ Χατζηβασιλείου να υψώσει τον τόνο της φωνής της.

«Ήρθες εδώ για να τα βρεις με τη μαμά σου ή για να τη δικάσουμε όλοι μαζί; Σηκώνω τα χέρια! Θα τη σταματήσω την εκπομπή όπου νομίζω! Όχι, δεν σου επιτρέπω κάτι!», του είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια. Ο αποστολέας, ωστόσο, δεν δέχθηκε να διώξει τον τοίχο και έφυγε χωρίς να συναντήσει τη μητέρα του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15