search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:19
MENU CLOSE

Μαξίμου: Εντός της μέρας ανακοινώσεις σχετικά με την επιστροφή των θεσμών

31.03.2017 08:55
Μαξίμου: Σε εξέλιξη κύκλος επαφών σε όλα τα επίπεδα - Media

Επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών στην Αθήνα, αναμένονται εντός της ημέρας σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Ειδικότερα, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι το Euroworking Group αποφάσισε κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση να προτείνει την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η τεχνική συμφωνία (Staff Level Agreement). Τα τεχνικά κλιμάκια θα συνεδριάσουν και εντός της ημέρας θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Ταυτόχρονα, οι ίδιες πηγές επιτίθενται σε “μέσα ενημέρωσης που για άλλη μια φορά έσπευσαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προεξοφλήσουν την καταστροφή. Απλώς χάνουν την αξιοπιστία τους δημοσιογραφώντας με κριτήριο τις επιθυμίες τους”, καταλήγουν.

Στο μεταξύ, αναφορικά με τις ερμηνείες ορισμένων ΜΜΕ που μετέφεραν ως ένδειξη εμπλοκής το ότι το χθεσινό Euroworking Group δεν αποφάσισε την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα, επισημαίνουν ότι ως διαδικασία αυτό που ισχύει είναι ότι το Euroworking Group προτείνει (όπως και έγινε και αρκετά ΜΜΕ κατέγραψαν) και οι επικεφαλής των τεσσάρων θεσμών (EE, EKT, ΕSM, ΔΝΤ) αποφασίζουν.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:19