search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:51
MENU CLOSE

Κι όμως το κάνεις λάθος: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να λούζουμε τα μαλλιά μας

31.03.2017 15:04
Το λάθος που κάνουν όλοι στο λούσιμο και δεν καθαρίζουν σωστά τα μαλλιά - Media
 
Για τους περισσότερους από εμάς το λούσιμο των μαλλιών είναι μια τυπική διαδικασία: βρέχουμε τα μαλλιά, απλώνουμε το σαμπουάν, τρίβουμε, ξεβγάζουμε και… τέλος.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με κορυφαίο κομμωτή, ο οποίος μίλησε στον Independent, αυτή η προσέγγιση είναι λάθος: πρέπει να λούζουμε τα μαλλιά μας δύο φορές, λέει. Την πρώτη φορά ο αφρός από το σαμπουάν θα είναι λιγότερος απ’ όσο τη δεύτερη.
 
Ωστόσο, το πρώτο λούσιμο χρειάζεται για να απομακρυνθούν από τα μαλλιά σκόνη, βρωμιά και λιπαρότητα, ενώ με το δεύτερο λειτουργούν οι ευεργετικές ουσίες του σαμπουάν και τα μαλλιά μας δυναμώνουν.
 
Ο ίδιος κομμωτής τονίζει ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε καλής ποιότητας σαμπουάν, χωρίς θειώδη, και ότι αρκεί ποσότητα σαμπουάν ίση περίπου με ένα νόμισμα των 20 σεντς για ένα καλό λούσιμο.
 
Τέλος, υπογραμμίζει ότι όσες κυρίες χρησιμοποιούν κοντίσιονερ, θα πρέπει να το εφαρμόζουν από τη μέση της τρίχας και κάτω και ότι θα πρέπει να χτενίζουν τα μαλλιά τους με το κοντίσιονερ επάνω, με τα μαλλιά όσο το δυνατόν λιγότερο υγρά και με χτένα με αραιά δόντια.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48