search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:14
MENU CLOSE

Νέο πυρηνικό υποβρύχιο ρίχνει η Ρωσία – «Το πιο σύγχρονο» σύμφωνα με το ναυτικό της χώρας

31.03.2017 18:41
Νέο πυρηνικό υποβρύχιο ρίχνει η Ρωσία - «Το πιο σύγχρονο» σύμφωνα με το ναυτικό της χώρας - Media
 
Σε κατάσταση που θυμίζει «Ψυχρό Πόλεμο» κινείται το ρωσικό ναυτικό, ο αρχηγός του οποίου, ναύαρχος Βλαντίμιρ Κορόλιοφ δήλωσε ότι τα υποβρύχια του ρωσικού στόλου διεξάγουν τόσες περιπολίες όσες και την περίοδο εκείνη.
 
Ο Κορόλιοφ δήλωσε ότι το 2016 τα υποβρύχια πραγματοποίησαν 3.000 ημέρες περιπολίας, λέγοντας ότι το επίπεδο ετοιμότητάς τους είναι «έξοχο», ενώ ανακοίνωσε την ένταξη στον στόλο ενός νέου πυρηνοκίνητου υποβρυχίου, τάξεως Γιάσεν, με το όνομα Καζάν.
 
Σύμφωνα με το ρωσικό ναυτικό, το Καζάν είναι το πιο μοντέρνο πολεμικό υποβρύχιο, καθώς παράγει τόσο λίγο θόρυβο που η ανίχνευσή του είναι σχεδόν αδύνατη, ενώ η Ρωσία προτίθεται να παράξει συνολικά επτά τέτοια υποβρύχια, οπλισμένα με τορπίλες και βλήματα cruise, που ήδη δοκιμάστηκαν στη Συρία.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:13