search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:14
MENU CLOSE

Survivor: Πώς αποχαιρέτησε η παραγωγή την Ειρήνη Κολιδά (Video)

31.03.2017 18:57
Ειρήνη Κολιδά: Αν είχα κάνει μήνυση στην Acun Medya δεν θα χρειαζόταν να δουλέψω ποτέ ξανά (Video) - Media
 
Την αποχώρησή της από το Survivor ανακοίνωσε η Ειρήνη Κολιδά, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε η ομάδα των «Μαχητών» στον Άγιο Δομίνικο, όπου γυρίζεται η εκπομπή.
 
Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού, η Ειρήνη Κολιδά είπε ότι έχει σπάσει δυο πλευρά και ανέφερε ότι θα της πάρει από τρεις έως έξι μήνες για να αναρρώσει πλήρως.
 
Το ατύχημα συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο σε προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το φορτηγό βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών.
 
To Survivor Greece ανέβασε στο Facebook ένα βίντεο με την πορεία της Ειρήνης στο παιχνίδι, γράφοντας: «H σπουδαία πορεία της Ειρήνης στο #SurvivorGR αποδεικνύει, ότι είναι μια πραγματική Μαχήτρια. Το ήθος και η αξιοπρέπειά της θα λείψουν από το παιχνίδι. Περαστικά Ειρήνη!».
 

(πληροφορίες: enikos.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:14