search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:41
MENU CLOSE

«Εμφανίστηκε» ξανά ο Αρτέμης Σώρρας: Αφήστε τη γυναίκα μου ήσυχη (Video)

01.04.2017 06:35
Ενοχή Σώρρα μόνο για μία κατηγορία και απαλλαγή 22 ατόμων προτείνει η Εισαγγελέας - Media

 

Με μήνυμά του που μεταδόθηκε σε εκπομπή του “E”, ο Αρτέμης Σώρρας ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την υπόθεση της Πάτρας, δηλώνοντας παράλληλα πως η συζυγός του, που επίσης καταδικάστηκε, δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα ο συνήγορος του ζευγαριού επισήμανε στην εκπομπή ότι η μη εμφάνιση της συζύγου του Αρτέμη Σώρρα σχετίζεται με υποκειμενικούς της λόγους «που ίσως δεν είναι ανακοινώσιμοι».

Το μήνυμα του Αρτέμη Σώρρα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την υπόθεση της Πάτρας. Η γυναίκα μου δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή. Θα καταθέσω σχετική γραπτή δήλωση στο πενταμελές εφετείο Πατρών. Η αλήθεια θα λάμψει.

Σε δεύτερο βαθμό θα αποδειχθεί η αλήθεια στην αντιδικία μου με τον Φώτη Λεπίδα. Σε ό,τι αφορά τα άλλα αδικήματα οι κατηγορίες δεν ευσταθούν. Ας έχουν όλοι λίγη υπομονή και θα ξεκαθαρίσουν όλα».

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του ζευγαριού, Βασίλης Νουλεζάς μιλώντας εκ μέρους της συζύγου Σώρρα, αναφέρει: «Η Βάια Ρουγκλίου το μόνο που δηλώνει δι εμού είναι ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση ή ενεργό συμμετοχή στη διάπραξη του αδικήματος για το οποίο ερήμην καταδικάστηκε με τον Αρτέμη Σώρρα. Υπενθυμίζει ότι όλοι πρέπει να σεβαστούν ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται και δεν υποβάλλει τον εαυτό της σε εκτέλεση της απόφασης δια της δικαιοσύνης έχει να κάνει με υποκειμενικούς δικούς της λόγους, που δεν γνωρίζω και δεν είναι ίσως ανακοινώσιμοι. Σίγουρα, ένα κλίμα “τρομοκρατίας” σίγουρα υπάρχει και ο καθένας σίγουρα, θα πρόσεχε».

Μιλώντας, στον Νίκο Ευαγγελάτο ο γραμματέας της «Ελλήνων Συνέλευσις» Βασίλης Παπαθεοδώρου «άδειασε»… διακριτικά τον Αρτέμη Σώρρα, τονίζοντας πως «αν η Τράπεζα της Ελλάδας διαπίστωσε πως τα ομόλογα ήταν πλαστά έπρεπε να κινήσει διαδικασία εναντίον του», ενώ τόνισε πως στην θέση του «θα είχα παραδοθεί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:41