search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:51
MENU CLOSE

Tι έπαθε η μικρή στα χέρια της; Kατακραυγή στη διάσημη μαμά (Photos)

01.04.2017 09:30
Tι έπαθε η μικρή στα χέρια της; Kατακραυγή στη διάσημη μαμά (Photos) - Media

 

Μια φωτογραφία της κόρης της με επιδέσμους στα χέρια δημοσίευσε διάσημη μαμά και οι followers της ανησυχούν για το μικρό κοριτσάκι.

Η 38χρονη Κέιτι Πράις ανήρτησε μια φωτογραφία της μικρής Μπάνι, σε παραλία στις Μαλδίβες με τα χεράκια της μικρής δεμένα με επιδέσμους. Δεν ήταν λίγοι όσοι έσπευσαν να δώσουν πιθανές απαντήσεις στο ερώτημα τι συνέβη στα χέρια της μικρής, οι οποίοι υποστήριξαν είτε ότι κάηκε από τον ήλιο, είτε ότι έπιασε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο στην παραλία, όπως κοχύλια.

Στη συνέχεια, η Κέιτι Πράις ανήρτησε ένα βίντεο με το κοριτσάκι να τρέχει και να παίξει χαρούμενο, χρησιμοποιώντας τα χέρια του. Ωστόσο, τα χέρια του είναι ακόμα δεμένα με επιδέσμους.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι ακόμα πιο επιθετικά, με τους θαυμαστές της τηλεπερσόνας να την κατακρίνουν που δεν απαντά τι συνέβη στο παιδί.

Σα να μην έφτανε αυτό, πριν λίγο καιρό οι φωτογραφίες της άλλης της κόρης, της Πρίνσες, είχαν προκαλέσει αντιδράσεις γιατί σύμφωνα με πολλούς, φορούσε ένα ανάρμοστο μαγιό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:47