search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:28
MENU CLOSE

Απίστευτο: Τον σκότωσε με μια γροθιά, σε καυγά για την τιμή ενός ποτού (Video, σκληρές εικόνες)

01.04.2017 13:41
Άγριο ξύλο στον δρόμο – Τον έριξε κάτω και τον γρονθοκοπούσε επανειλημμένα με μανία στα γεννητικά όργανα (Video) - Media

Τη φρικιαστική στιγμή, όπου ένας νεαρός άνδρας πέφτει στο έδαφος νεκρός, μετά από μία και μόνη, αλλά εξαιρετικά δυνατή γροθιά που δέχθηκε από «μπράβο» νυχτερινού καταστήματος κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας και έχουν οδηγήσει σε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη της δολοφονίας, αλλά και των συνεργών του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το θύμα της επίθεσης των «μπράβων» διαμαρτυρήθηκε για την τιμή των ποτών σε παρακείμενο μπαρ. Τότε, οι μπράβοι του επιτέθηκαν και ένας από αυτούς τον χτύπησε τόσο δυνατά που το κεφάλι του χτύπησε με δύναμη στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο βίντεο φαίνεται εμφανώς η προσπάθεια περαστικών να βοηθήσουν τον νεαρό άνδρα που κείται νεκρός, ενώ οι δράστες φεύγουν τρέχοντας και αναζητούνται από τις αρχές, χωρίς, ωστόσο να έχουν ακόμα συλληφθεί.

 

Το θανατηφόρο περιστατικό συνέβη στην Ιπανέμα του Ρίο στη Βραζιλία, το θύμα είναι 28χρονος Αργεντινός τουρίστας, ενώ οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη του εγκλήματος, ο οποίος, πάντως, φέρεται να έχει ήδη φύγει από τη Βραζιλία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:27