search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:33
MENU CLOSE

Survivor: Όλες οι εξελίξεις για τον αγώνα της Κυριακής – Πως διαμορφώνονται στο εξής οι δυο ομάδες

01.04.2017 15:39
Survivor: Όλες οι εξελίξεις για τον αγώνα της Κυριακής - Πως διαμορφώνονται στο εξής οι δυο ομάδες - Media

 

Όλοι οι φανατικοί του “Survivor” και δεν είστε και λίγοι περιμένετε με μεγάλη αγωνία να μάθετε τι θα γίνει την Κυριακή στο παιχνίδι. Όπως αποκάλυψε στην “Πρωινή Γραμμή” η Αλκηστις Μαραγκουδάκη, η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, το επεισόδιο την Κυριακή θα μεταδοθεί κανονικά και μάλιστα θα υπάρχει και αλλαγή στις ομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tv-24.gr ναι μεν το επεισόδιο θα προβληθεί κανονικά αλλά αποκαλύπτουμε ότι προς το παρόν δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στις ομάδες παρά το γεγονός ότι οι “Μαχητές” θα αγωνιστούν με έναν παίκτη λιγότερο από το προβλεπόμενο, δηλαδή τη θέση του παίκτη που κανονικά θα αποχωρούσε χθες την πήρε η Ειρήνη Κολλιδά συν ο Μάριος που απουσιάζει λόγω τραυματισμού.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο επεισόδιο της Κυριακής γυρίστηκε την Παρασκευή. Άρα αντί για επτά παίκτες θα διαγωνιστούν έξι από την πλευρά των Μαχητών, ενώ οι Διάσημοι παραμένουν αριθμητικά ως έχουν.

Ωστόσο, αυτό που έγινε από πλευράς της παραγωγής προκειμένου να μην αδικηθεί η ομάδα των Μαχητών είναι ο αγώνας επάθλου να είναι ένας ήπιος από πλευράς αντοχής και δυσκολίας αγώνας για να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας των παικτών που ταλαιπωρήθηκαν από το τροχαίο τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Η όποια αλλαγή στις ομάδες – αν γίνει – θα αποφασιστεί εν καιρό και σημαντικό ρόλο θα παίξει η απόφαση του Μάριου για το αν θα παραμείνει στο παιχνίδι ή όχι!

Πηγή: tv-24 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:28