search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:27
MENU CLOSE

Φρίκη: Αντί να βοηθήσει, βιντεοσκόπησε την απόπειρα αυτοκτονίας της υπηρέτριάς της (Video, πολύ σκληρές εικόνες)

01.04.2017 16:57
Κουβείτ: Θα είμαστε οι τελευταίοι που θα εξομαλύνουμε τις σχέσεις με το Ισραήλ – Στηρίζουμε τους Παλαιστίνιους - Media

 

Σοκ έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει την απόπειρα αυτοκτονίας μιας γυναίκας από την Αιθιοπία, το οποίο τράβηξε η Κουβεϊτιανή αφεντικίνα της, αντί να σπεύσει και να τη βοηθήσει.

Στο βίντεο, το οποίο είναι πραγματικά ανατριχιαστικό, η γυναίκα που έχει κρεμαστεί από το παράθυρο του σπιτιού, όπου εργάζεται, ακούγεται να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.

Ωστόσο, η αφεντικίνα της, αντί να τη βοηθήσει, συνεχίζει να τη βιντεοσκοπεί, μέχρι που η άτυχη γυναίκα χάνει τη δύναμή της και πέφτει στο κενό, με την Κουβεϊτιανή να συνεχίζει να τραβά τη φρικιαστική εικόνα.

 

Σύμφωνα με το Russia Today, η αστυνομία του Κουβέιτ συνέλαβε την τερατωδώς αδιάφορη γυναίκα, ενώ ευτυχώς η αυτόχειρας είναι ζωντανή, αν και σε κακή κατάσταση.

Σημειώνεται ότι η Οργάνωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Κουβέιτ ζήτησε η υπόθεση να ερευνηθεί εις βάθος ενώ η αφεντικίνα αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για άρνηση παροχής βοήθειας.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, περίπου τα δύο τρίτα των εργαζομένων στο Κουβέιτ είναι μετανάστες και, παρά κάποιες αλλαγές στο νομικό πλαίσιο, αντιμετωπίζονται συχνά με ιδιαίτερη σκληρώτητα από τους εργοδότες τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:26