search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:36
MENU CLOSE

Σαλπιγγίδης: Να μη ζήσω ό,τι έζησα, όταν έπαιζα μπάλα στον ΠΑΟΚ

02.04.2017 08:10
Σαλπιγγίδης: Να μη ζήσω ό,τι έζησα, όταν έπαιζα μπάλα στον ΠΑΟΚ - Media

 

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ από άλλο πόστο μίλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Σε συνέντευξή του στη “Real News”, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας πόστο στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, τονίζοντας πάντως πως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και όχι να συμβαίνουν εκείνα που συνέβαιναν την περίοδο που έπαιζε μπάλα στον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Τόνισε πάντως πως δεν έχει μιλήσει επί του θέματος με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, αν και ο ομογενής επιχειρηματίας έχει εκφράσει την αγάπη του και την εκτίμησή του στο πρόσωπο του «Σάλπι».

«Για να είμαι ειλικρινής με τον κ. Σαββίδη δεν έχω μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, αν και τον ευχαριστώ για τα καλά του λόγια. Ούτε κάποια πρόταση έχω στα χέρια μου για να μπορώ να πω ότι θέλω αυτό ή το άλλο. Προφανώς και δεν έχω σκεφτεί να αναλάβω πόστο στην ομάδα, οπότε μόνο υποθετικά μπορούμε να μιλάμε.

Και πάλι, όμως, θα πρέπει όλα να είναι ιδανικά και να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να κουβεντιάσω κάτι τέτοιο. Να μη ζήσω, δηλαδή, ξανά ό,τι έζησα όταν έπαιζα μπάλα», τόνισε ο Σαλπιγγίδης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:35