search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Φουντώνει η μάχη πριν το διαζύγιο: Η μανιοκατάθλιψη, ο μάρτυρας-κλειδί και το όπλο της Αθηνάς Ωνάση

02.04.2017 08:13
Στην Αθήνα η Επιτροπή του ΕΚ που παρακολουθεί το ελληνικό πρόγραμμα - Media

 

Η «μητέρα των μαχών» αναμένεται να είναι η επόμενη ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση Roussel με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βραζιλιάνο ιππέα να καλεί στη δικαστική αίθουσα μάρτυρα, ψυχίατρο στο επάγγελμα, η οποία θα υποστηρίξει πως η Αθηνά έπασχε από μανιοκατάθλιψη και δεν εκτελούσε τα συζυγικά της καθήκοντα, γι’ αυτό και εκείνος την απάτησε, τώρα έρχεται η… εκδίκηση της χρυσής κληρονόμου.

Σύμφωνα με τη RealNews, η συγκεκριμένη μάρτυρας δεν θα βοηθήσει και ιδιαίτερα, μιας και ουδέποτε είχε αναλάβει την χρυσή κληρονόμο.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, το ζητούμενο για τον εν διαστάσει σύζυγο της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση είναι να διεκδικήσει όσο υψηλότερη διατροφή γίνεται και να καταφέρει να αποσπάσει μέρος της τεράστιας περιουσίας της. 

Πάντως, η Αθηνά δείχνει να έχει αφήσει πίσω τα χρόνια που έζησε στο πλευρό του Ντόντα και έχει βάλει στόχο να κατακτήσει τα όνειρά της. Να γίνει δηλαδή κορυφαία αθλήτρια στην ιππασία όπως πάντα ήθελε.

Μάλιστα, ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά και να επενδύσει σε ένα από τα ακριβότερα άλογα του κόσμου.

Αυτή θα είναι και η απάντησή της στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος υποστηρίζει αφότου χώρισαν ότι οι επιδόσεις της δεν είναι καλές ενώ συνεχίζει να ανεβάζει φωτο με τη νέα του αγαπημένη.

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29