search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:10
MENU CLOSE

Το …πακέτο της Χατζηβασιλείου – Ο αποστολέας που την έκανε έξαλλη την απειλεί τώρα με μηνύσεις

02.04.2017 08:31
Κορονοϊός: 96 συλλήψεις από την Πέμπτη  - Media

 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το τελευταίο «Πάμε Πακέτο», όπου ο Σάββας, ο αποστολέας του πακέτου έκανε έξαλλη την Βίκυ Χατζηβασιλείου με την συμπεριφορά του με αποτέλεσμα να θέλει μέχρι και η ίδια να διακόψει την εκπομπή. 

Σήμερα, ο Σάββας Χουρδάκης, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ξεσπάει δημόσια, λέγοντας ότι τον εξαπάτησαν στον Alpha και πως έδειξαν αναληθή πράγματα με μοντάζ.

Ο λόγος; Γιατί μετά από την προβολή της εκπομπής δέχθηκε απίστευτο κράξιμο μέσω των social media και ο ίδιος υποστηρίζει ότι έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή του.

Ο ίδιος, λέει πως έχει απευθυνθεί στην δίωξη και ζητάει από την εκπομπή να του ζητήσουν δημόσια συγγνώμη.

O ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Έχω ήδη επικοινωνήσει με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για θέμα των ύβρεων, των προκλήσεων και των απειλών προς τα μέλη της οικογένειάς μου. Πλέον δεν φέρω καμία ευθύνη για ότι κι αν προκύψει. Εαν μέχρι τη Δευτέρα η εκπομπή Πάμε Πακέτο δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την μονόπλευρη και μεροληπτική παρουσίαση των γεγονότων μέσω μοντάζ προτίθεμαι να προβώ σε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ότι αυτό συνεπάγεται…». 

Πηγή: youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:10