search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:37
MENU CLOSE

Η… χωριάτικη έπαυλη της Αντέλ (Photos)

02.04.2017 10:43
Η... χωριάτικη έπαυλη της Αντέλ (Photos) - Media

 

Με την περιουσία που διαθέτει, μπορούσε να αγοράσει όποιο σπίτι ήθελε, οπουδήποτε στον πλανήτη. Αντ’ αυτού η Αντέλ προτίμησε μία σχετικά …ταπεινή βίλα, αξίας μόλις 4 εκατομμυρίων λιρών στη μεσοαστική περιοχή του δυτικού Σάσεξ.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ο σύζυγός της διάλεξαν ένα απομονωμένο σπίτι, που περιστοιχίζεται από πράσινο και διαθέτει οκτώ κρεβατοκάμαρες, προκειμένου να μεγαλώσει μέσα σε φυσιολογικές συνθήκες ο 4χρονος γιος τους.

Η Αντέλ δεν είναι από τους ανθρώπους που θα προτιμούσε τις κοσμοπολίτικες γειτονιές των Βρετανών συναδέλφων της στο Τσίπινγκ Νόρτον ή το Πρίμροουζ Χιλ και επέλεξε ένα μέρος όπου ζουν άνθρωποι της μεσαίας τάξης.

Η περιουσία της 28χρονης Αντέλ αγγίζει τα 85 εκατομμύρια λίρες, και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, μπορούσε να διαθέσει πολύ περισσότερα χρήματα και να αποκτήσει μία έπαυλη αντάξια της περιουσίας της και του ονόματος της.

Το σπίτι πάντως που αγόρασε έχει χτιστεί τον 18ο αιώνα, διαθέτει τρεις ξενώνες και η ίδια σκοπεύει να προσθέσει και ένα γήπεδο τένις. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:36