search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:45
MENU CLOSE

Το BBC δίνει 50 εκατ. λίρες για τον «Τρωικό Πόλεμο», αλλά το γυρίζει στη Ν. Αφρική

02.04.2017 13:45
Το BBC δίνει 50 εκατ. λίρες για τον «Τρωικό Πόλεμο», αλλά το γυρίζει στη Ν. Αφρική - Media

 

«Τροία: Η πτώση μιας πόλης» τιτλοφορείται το νέο σίριαλ 8 επεισοδίων που γυρίζεται για λογαριασμό του BBC και στο οποίο το βρετανικό κανάλι έχει επενδύσει 50 εκατομμύρια λίρες.

Τέτοιου τύπου σειρές εποχής αναφέρονται στα βρετανικά μέσα ως σειρές με «σανδάλια και σπαθιά» και έχει αποδειχθεί από τις τηλεθεάσεις ότι συνήθως είναι πολύ πετυχημένες και βγάζουν τα λεφτά τους.  Μάλιστα, το BBC διαφημίζει τη νέα του σειρά με θέμα τον Τρωικό Πόλεμο ως «ένα θέαμα που παρόμοιο του δεν έχει μεταδοθεί ποτέ».

Τους κεντρικούς ρόλους του Πάρη και της Ωραίας Ελένης έχουν αναλάβει δύο νέοι ηθοποιοί, οι Louis Hunter και Bella Dayne αντίστοιχα, των οποίων οι μετοχές στο καλλιτεχνικό στερέωμα αναμένεται να εκτοξευτούν μετά από τη συμμετοχή τους στο σίριαλ.

Με το κόστος κάθε επεισοδίου να κυμαίνεται στα 6 εκατομμύρια λίρες, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στο Κέιπ Τάουν της Ν. Αφρικής και το σίριαλ αναμένεται να προβληθεί και στο Netflix μετά το BBC.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:44