search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:27
MENU CLOSE

Βουτσάς: «Γυναίκα θα ξαναβρώ, ΑΕΚ δεν θα ξαναβρώ»

02.04.2017 14:09
Βουτσάς: «Γυναίκα θα ξαναβρώ, ΑΕΚ δεν θα ξαναβρώ» - Media

 

Ο Κώστας Βουτσάς δεν κρύβει την αγάπη του για την ΑΕΚ. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Δυο Λέρες Μόνο», ο λατρεμένος ηθοποιός χαρακτήρισε την ομάδα του μεγάλο αίσθημα, σε σημείο που να… ακύρωνε ραντεβού με γυναίκα για να δει αγώνα της.

Αναλυτικά, ο Κώστας Βουτσάς μίλησε στους Γιώργο Μαραθιανό και Στέφανο Χάρη για:

-το σημερινό ντέρμπι: «Δεν μπορώ να πάω στο γήπεδο γιατί έχω ένα πρόβλημα με το πόδι μου. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Αρκεί ο διαιτητής να είναι τίμιος. Φοβάμαι πάρα πολύ. Και ο Παναθηναϊκός, αλλά κι εμείς θέλουμε τίμιο διαιτητή. Αν υπάρχουν χέρια απλωμένα από πίσω δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να νικήσει η ΑΕΚ».

-την αγάπη του για την ΑΕΚ: «Είχα κάνει ένα ντοκιμαντέρ για το γήπεδο της ΑΕΚ. Χρόνια τώρα αγωνίζομαι για την ΑΕΚ. Είμαι και ΠΑΟΚ λόγω καταγωγής».

-πώς θα χαρακτήριζε την ΑΕΚ: «Αίσθημα μεγάλο, νόμιμο και παράνομο και ό,τι θέλεις. Αίσθημα μεγάλο είναι η ΑΕΚ, τι συζητάς τώρα;».

-τη σχέση του με τις γυναίκες: «Εμένα η αποστολή μου είναι οι γυναίκες. Οι γυναίκες είναι αποστολή».

-το τι θα διάλεγε μεταξύ ενός αγώνα της ΑΕΚ και ραντεβού με γυναίκα: «Την ΑΕΚ! Γυναίκα θα ξαναβρώ, ΑΕΚ δεν θα ξαναβρώ!».

Πηγή: Sport-fm

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:27