search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:39
MENU CLOSE

Ήθελαν νεκρή την Τζούλια Ρόμπερτς στον «Γάμο του καλύτερου μου φίλου»

02.04.2017 14:53
Ήθελαν νεκρή την Τζούλια Ρόμπερτς στον «Γάμο του καλύτερου μου φίλου» - Media

 

Ο σκηνοθέτης της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχία, «Ο γάμος του καλύτερου μου φίλου», P.J Morgan αποκάλυψε πως η ταινία παραλίγο να ήταν καταστροφική αποτυχία, παρόλο που πρωταγωνιστούσε η Τζούλια Ρόμπερτς.

Είθισται πριν βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες, οι ταινίες να προβάλλονται σε ειδικά κοινά όπου οι εταιρίες έχουν τη δυνατότητα να τους ρωτούν τη γνώμη τους για την εκάστοτε ταινία. Σε αυτές τις ειδικές προβολές, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι το κοινό μίσησε το χαρακτήρα της Τζούλιας Ρόμπερτς. «Ήθελαν να τη σκοτώσουν. Το κοινό δεν καταλάβαινε ποια ήταν τα κίνητρά της, γιατί ήθελε να κλέψει τον γαμπρό από τη νύφη». Όπως λέει ο ίδιος οι άνθρωποι από το κινηματογραφικό στούντιο που πλήρωνε για ταινία, είχαν αγχωθεί. «Κανείς δεν ήθελε να καταλήξει η αγαπημένη σταρ της Αμερικής μόνη και δυστυχισμένη». Από την άλλη όμως, κανείς δεν ήθελε να έχει κακό χαρακτήρα και να κλέβει τον άντρα μιας άλλης.

Ο σκηνοθέτης αποφάσισε τότε να ξαναγυρίσει πολλές σκηνές της ταινίας. Επέκτεινε το ρόλο του Ρούπερτ Έβερετ, ο οποίος υποδυόταν τον κολλητό της Ρόμπερτς, ώστε η κινηματογραφική Τζουλιάν να εξομολογείται σε εκείνον τα πραγματικά της κίνητρα για το σχέδιο της να χαλάσει το γάμο του φίλου της.

Η σκηνή που χορεύει η Ρόμπερτς με τον Έβερετ στη δεξίωση του γάμου, προστέθηκε την τελευταία στιγμή και λειτούργησε λυτρωτικά για την τύχη της ταινίας.

Η ταινία είχε κοστίσει 38 εκατομμύρια δολάρια και έφερε στο στούντιο κέρδη 390 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:38